TALLER A LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE LLEIDA 2017 Dimecres 4 d'octubre a les 17,30h

October 2, 2017

La Biblioteca Pública de Lleida acullirà durant tot el dimecres 4 d'octubre  la tradicional Marató de sang que, per 14à any consecutiu, pretén que els lleidatans i lleidatanes se sumin un any més a aquesta causa solidària. 

 

Aquest any hi formaré part!!!! He preparat  un TALLER D'IL·LUSTRACIÓ CREATIVA amb col·laboració de Can Gessé  i al que espero que hi assistiu molta gent per passar una bona estona alhora també per conscienciar la ciutadania de la importància de donar sang.

 

 

L’objectiu del meu taller és que experimenteu amb la creativitat, la il·lustració i la natura. A partir de les flors crearem el retrat de la nostra parella, de forma orgànica i lliure.

La idea és que els participants treballeu amb parella a un ritme slow mentre preneu consciència que no és únicament necessari un llapis per poder il·lustrar o crear ja que la creativitat és allà on nosaltres vulguem sols cal canviar el nostre enfoc durant una estona sobre les coses que ens envolten.

 

Analitzarem el rostre de la nostra parella  farem un petit anàlisis de les formes del rostre de la persona que tenim davant. Tot seguit, començarem a plasmar el rostre que haurem analitzat prèviament pas a pas omplint de flors, color, i formes orgàniques el nostre llenç. La idea és que les il·lustracions s'intercanviïn amb la parella i que cadascú s'endugui la representació del seu retrat fet pel company/a.

 

  • Taller per parelles

  • Per a tots els públics a partir de 8 anys.  L’objectiu és que sigui un taller mix d’edats. D’aquesta manera fomentem que pugueu participar pares i mares amb fills, amics, tiets, padrins, o simplement amb qui trobis allí que vulgui participar en aquell moment.

  • Temps: màxim 1h

  • Places limitades

 

 

Hi haurà moltes activitats més i sorteijos.


Us hi espero!

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

La Biblioteca Pública de Lleida acogerá durante todo el miércoles 4 de octubre la tradicional Maratón de sangre que, por 14ª año consecutivo, pretende que los leridanos y leridanas se sumen un año más a esta causa solidaria.

 

Este año formaré parte !!!! He preparado un TALLER DE ILUSTRACIÓN CREATIVA con colaboración de Can Gessé y al que espero que asistáis mucha gente para pasar un buen rato al mismo tiempo también para concienciar a la ciudadanía de la importancia de donar sangre.

 

 

El objetivo de mi taller es que experimente con la creatividad, la ilustración y la naturaleza. A partir de las flores crearemos el retrato de nuestra pareja, de forma orgánica y libre.

La idea es que los participantes trabaja con pareja a un ritmo slow mientras toma conciencia de que no es únicamente necesario un lápiz para poder ilustrar o crear ya que la creatividad es allí donde nosotros queramos sólo hay que cambiar nuestro enfoque durante un rato sobre las cosas que nos rodean.

 

Analizaremos el rostro de nuestra pareja haremos un pequeño análisis de las formas del rostro de la persona que tenemos delante. A continuación, plasmaremos el rostro que habremos analizado previamente paso a paso llenando de flores, color, y formas orgánicas nuestro lienzo. La idea es que las ilustraciones se intercambien con la pareja y que cada uno se lleve la representación de su retrato hecho por el compañero/a.

 

Taller para parejas

Para todos los públicos a partir de 8 años. El objetivo es que sea un taller mix de edades. De esta manera fomentamos que pueda participar padres y madres con hijos, amigos, tíos, abuelos, o simplemente con quien esté allí que quiera participar en ese momento.

Tiempo: máximo 1h

plazas limitadas

 

 

Habrá muchas actividades más y sorteos.

 

Os espero!

 

 

 

Please reload

2020 © Raquel Zazurca. All rights reserved.​