ENTREVISTA A SURT DE CASA PONENT.

July 31, 2017

La meva feina a Can Gessé. 

"Crec molt en la creativitat, ja que es pot aplicar en tots els camps de la vida i ajuda a conèixer-se millor a un mateix"

 

 

 

 

 

Què fa una dissenyadora/il·lustradora experimentant amb plantes?
Doncs fa de tot! Quan vaig acabar d'estudiar, el meu sector estava molt parat, i vaig haver-me d'espavilar. Vaig decidir aprofitar el mitjà que tenia més a mà. I, com que a casa sempre hem estat molt emprenedors, vaig tenir la idea de potenciar Can Gessé per mi sola com un espai natural amb jardins i on fer visites i activitats creatives. I des d'aquí també gestionar esdeveniments creatius i adaptar els meus coneixements de disseny al camp floral.

 

- Què et permeten les flors?
Amb el disseny floral intento buscar la bellesa i extrapolar la meva formació. Aquí les meves eines, en lloc de ser els colors, els llapisos o els mitjans digitals, són la natura i les seves textures, colors, volums i formes. És un camp que em sorprèn dia a dia.

 

Entrevista al complet: 

http://surtdecasa.cat/ponent/entorn/raquel-zazurca-can-gesse 

 

 

 

 

Please reload

2020 © Raquel Zazurca. All rights reserved.​