"Siguis autèntic" Xerrada a la Setmana Rosa . EAM Leandre Cristòfol. Lleida.

February 1, 2017

Aquest passat dilluns vaig tenir el plaer de participar en els actes de la Setmana Rosa de l'Escola EAM de Lleida, aportant amb la meva participació una xerrada sobre ser Autèntic en l'àmbit professional i que això es reflexi a les xarxes socials. Una expèrienca molt gratificant i molt especial.  Agraïr a la organització de l'Escola per l'interés i per comptar amb mi en aquest acte.

 

//

 

Este pasado lunes tuve el placer de participar en los actos de la Semana Rosa de la Escuela EAM en LLeida, aportando con mi participación una charla sobre ser Auténtico en el ámbito profesional y que esto se refleje en las redes sociales. Una experiencia muy gratificante y especial. Agradecer a la organización de la Escuela por el interés y por contar conmigo en este acto.

 

 

 

 

 

Please reload

2020 © Raquel Zazurca. All rights reserved.​